Trei sfaturi utile pentru a schimba un bebelus

Trei sfaturi utile pentru a schimba un bebelus

Este o adevarata provocare sa il schimbi pe cel mic? Iti prezint mai jos trei sfaturi care te vor ajuta cu siguranta, iar bebelusul tau se va simti mai relaxat.

1. Operatiunea „schimba scutecul”
Una dintre cele mai mari probleme care apare atunci cand micutul tau are nevoie sa fie schimbat, este faptul ca isi misca tot timpul mainile iar tu trebuie sa il tii imobilizat. Cu siguranta nu este un lucru usor avand in vedere ca nu ai trei maini si ai nevoie de ambele pentru a schimba scutecul. Dar daca ii impreuni manutele apoi le infasori in bluzita, acestea vor fi „imobilizate”, iar tu vei avea doua maini folosibile cu care sa efectuezi operatiunea „schimba scutecul”.

schimba-scutecul-beblusului

2. Operatiunea „schimba body-ul”
Desi acest articol vestimentar este o optiune buna pentru a-i tine de cald si pentru a-i proteja pielea, body-ul reprezinta o adevarata provocare atunci cand trebuie sa il schimbam. Pentru a simplifica operatiunea si pentru a-l face pe micut sa se simta cat mai confortabil, incepe cu manutele, apoi trage body-ul in jos si operatiunea este gata.

schimb-bebelus

3. Operatiunea „evita accidentele”
Este stiut ca bebelusilor le face placere sa te surprinda, dar nu te poti supara pe ei din moment ce nu isi constientizeaza inca actiunile. Pentru a evita aceste mici surprinze, aseaza-l pe micut peste scutecul curat si abia apoi desfa-l pe cel care trebuie schimbat.

schimb-scutec-bebelus

Daca ti-au folosit aceste sfaturi, spune si altora despre articol.

Nu exista comentarii

Adauga comentariu

Your email address will not be published.