Despre Lapte de Mama

image1-cristina

Cristina Koriche este medic pediatru si singurul expert in alaptare certificat din Oltenia care isi doreste sa ajute cat mai multe mame sa isi alapteze bebelusii. Este recunoscuta in Craiova ca fiind promotoarea alaptarii exclusive si pentru asta multe mame ii sunt recunoscatoare.

In ultimii 4 ani s-a documentat despre aproape tot ce tine de domeniul prenatal & postnatal (sarcina sanatoasa, nastere usoara, alaptare, nutritia si sanatatea copiilor). A obtinut doua certificari internationale ca educator prental: certificat Lamaze si consultant in alaptare certificat IBCLC – singura acreditare recunoscuta oficial pentru a putea practica meseria de consultant in lactatie.

Experienta personala cu propriul copil alaptat exclusiv, in completarea careia au venit si formarile nationale si internationale, i-au conferit experienta necesara pentru a putea pune bazele acestui centru a carei misiune este de a educa toate mamele dornice sa afle informatii corecte si actualizate, de a creste rata alaptarii exclusive in Romania si de a forma parintii unor viitori copii sanatosi atat fizic cat si emotional.

Cristina Koriche are experienta practica in domeniu de peste 3000 ore si organizeaza lunar cursuri, workshopuri si evenimente pentru viitoarele mame sau parintii care vor sa invete sa se bucure de maternitate, de o nastere implinitoare si de o alaptare usoara. Adica sa se simta parinti impliniti si linistiti, sa fie fericiti in cuplu alaturi de bebelusul lor, sa aiba un bebelus multumit si sanatos.

Despre Lapte de Mama

Centrul de educatie prenatala si consiliere in alaptare a fost fondat in anul 2014 si este singurul centru din sudul Romaniei care ofera cursuri de educatie prenatala si post natala pentru parintii responsabili.

Conceptul Lapte de Mama a aparut in momentul in care dr. Cristina Koriche a devenit mamica si s-a confruntat cu toate problemele pe care majoritatea mamelor le intampina la nastere si in perioada alaptarii datorita lipsei de suport al cadrelor medicale, cat si a lipsei de informatii corecte despre sarcina, nastere, alaptare si diversificare ale acestora.

Ideea i-a venit din empatie pentru mamele care au avut o experienta traumatizanta la nastere, un start gresit in alaptare si care ulterior au ajuns sa aiba rani, dureri la san, sa aiba un bebelus care “nu se satura doar de la san” si care in foarte scurt timp “au pierdut laptele”. Majoritatea mamelor ajung in aceasta situatie trista si nu stiu ca SE POATE si ALTFEL!

Experienta personala cu propiul copil alaptat si in prezent, in completarea careia au venit si formarile nationale si internationale, cat si cele peste 2500 de ore de practica, i-au conferit experienta necesara pentru a putea pune bazele acestui centru a carei misiune este de a educa toate mamele dornice sa afle informatii corecte si actualizate, de a creste rata alaptarii exclusive in Romania si de a forma parintii unor viitori copii sanatosi atat fizic cat si emotional.

Te invitam la cursurile intensive ale centrului “Lapte de Mama” in care am pus pasiune, dedicatie si empatie, cat si toate informatiile concentrate din toate formarile si cartile citite in ultimii 3 ani.

Cursurile au o viziune larga asupra perspectivei de a fi parinte si sunt concepute dupa 6 metodologii diferite de cele practicate de ceilalti educatori prenatali din Romania.

Centru „Lapte de mama” este specializat in educatia prenatala si postnatala. Credinta noastra este ca prin educatie le oferim cuplurilor sansa sa fie mai informati si mai increzatori.

Oferim suportul educational si emotional necesar indeplinirii nevoilor tale. Experienta, pregatirea in domeniu, precum si perspectiva multidisciplinara din care privim copilul, ne vor ajuta sa gasim impreuna solutii indiferent de tipul de parenting ales.