Suntem deja parinti

Bebelusul tau creste si deja apar noi provocari in viata ta de parinte si vrei sa eviti si pe viitor neplacerile fiecarei etape si sa fii un parinte constient si responsabil alaturi de un copil cooperant.

Bebelusul tau iubit creste, iar tu ca parinte te preocupi deja de schimbarile care vor urma legate de ce alimentatie sanatoasa va avea copilul tau, de siguranta familiei tale si incepi sa te gandesti cum ai putea evita problemele cu care majoritatea parintiilor neinformati iti povestesc ca se confrunta in educatia copiilor lor.

curs-diversificare

Curs – Diversificare

Pentru mamicile care vor sa ii ofere copilui o nutritie adecvata si au nevoie de informatii corecte de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care ii influenteaza sanatatea copilului tau si cum sa il feresti de obezitatea infantila care afecteaza cat mai multi copii!

curs-prim-ajutor

Curs – Prim ajutor

Pentru parintii care vor sa stie sa acorde prim ajutor copiilor lor indiferent de tipul urgentei, pana la sosirea ajutorului calificat.

Afla care sunt cele mai periculoase 10 situatii care ii pot pune in pericol viata copilului tau si cum sa te pregatesti practic pentru aproape orice situatie neplacuta care poate aparea.