Am nascut. Acum sunt mamica

Acum ca deja ai nascut, vrei sa stii mai multe informatii corecte despre alaptare si despre cursul bebelusului.

Sau deja ai probleme cu lactatia si vrei sa gasim impreuna solutii.

Ai nascut si nimeni din jurul tau nu iti intelege dorinta de a-ti alapta bebelusul chiar daca intampini probleme. Deja ai facut rani, deci alaptarea te doare. Bebelusul nu vrea sa suga prea mult la san si crezi ca nu se satura asa ca esti nevoita sa suplimentezi cu lapte praf.
Toata lumea din jurul tau iti spune ca nu ai “lapte bun” si iti este frica ca vei pierde laptele cat de curand. Doar toate femeile pe care le cunosti “au avut lapte” doar pana la 3 saptamani, iar altele mai norocoase pana la 3 luni…
Ce ai zice daca ti-as spune ca se poate si ALTFEL? Ce ai zice daca ti-as spune ca TU poti sa alaptezi exclusiv si sa ai lapte pentru bebelusul tau cel putin pana la 2 ani?

Te invit sa iti alegi ce varianta de mai jos crezi tu ca ti se potriveste in functie de nevoile si asteptarile tale.

consiliere-in-alaptare

Consiliere in alaptare

Este important atunci cand intampini o problema in alaptare sa apelezi cat mai repede la un consultant in alaptare acreditat IBCLC pentru a nu lasa problema sa se agraveze.

Este bine sa faci sedinta de consiliere oricand intampini dificultati in alaptare sau vrei sa renunti la suplimentul de lapte praf.

curs-vreau-sa-imi-ingrijesc-corect-bebelusul

Curs – Vreau sa imi ingrijesc corect bebelusul

Pentru mamicile care vor sa stie sa isi inrgijeasca corect bebelusul si au nevoie de informatii actualizate de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care iti asigura o baza de siguranta pentru a-I oferi cele mai bune metode de ingrijire pentru bebelusulul tau.