Sunt burtica

Esti insarcinata intre 22-33 de saptamani si iti doresti sa fii o mamica informata corect despre venirea pe lume a bebelusului tau mult iubit si sa stii cum sa ii oferi cel mai bun start in viata?

Ai suficient timp pentru a te putea documenta corect si in liniste cu privire la toate aspectele legate de viitoarea ta postura – aceea de MAMICA!

Te invit sa iti alegi ce curs crezi tu ca ti se potriveste in functie de nevoile si asteptarile tale.

vreau-sa-nasc-natural

Curs – Vreau sa nasc natural

Pentru mamicile care vor sa nasca vaginal si natural si au nevoie de informatii corecte despre cum sa preia controlul asupra durerilor din travaliu si sa aiba incredere in ele si sa nu le fie frica de momentul nasterii.

Afla care sunt cei mai importanti 12 factori care iti influenteaza desfasurarea travaliului si cum poti sa eviti acele etape care te pot duce la operatia de cezariana nedorita.

vreau-sa-nasc-prin-cezariana

Curs – Vreau sa nasc prin cezariana

Pentru mamicile carora le este frica sa nasca natural sau trebuie sa nasca prin cezariana si au nevoie de informatii corecte despre cum sa se pregateasca pentru procedurile medicale prin care o sa treca si cum se face recuperarea.

Afla care sunt cei mai importanti 7 factori care iti influenteaza recuperarea dupa operatia de cezariana si cum poti sa revii rapid pentru a-ti ingriji bebelusul.

totul-despre-lapte

Curs – Totul despe alaptare

Pentru mamicile care vor sa alapteze exclusiv si au nevoie de informatii corecte de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care iti influenteaza startul in alaptare si cum sa alaptezi exclusiv timp indelungat fara dificultate.

curs-vreau-sa-imi-ingrijesc-corect-bebelusul

Curs – Vreau sa imi ingrijesc corect bebelusul

Pentru mamicile care vor sa stie sa isi inrgijeasca corect bebelusul si au nevoie de informatii actualizate de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care iti asigura o baza de siguranta pentru a-I oferi cele mai bune metode de ingrijire pentru bebelusulul tau.