Cursuri pentru super mame

Toate femeile insarcinate au intrebari in legatura cu tot ceea ce tine de nastere, alaptare si toate transformarile fizice, psihice si emotionale pe care acestea le presupun.

Misiunea Centrului de educatie prenatala Lapte de Mama este de a le ajuta sa isi depaseasca temerile si fricile si sa capete incredere in corpul lor si in intuitia lor de mama pentru a-si construi o experienta de nastere implinitoare si pentru a avea un start cat mai bun in noua viata de mamica.

Curs Sunt burtica Lapte de Mama

SUNT BURTICA

Esti insarcinata intre 22-33 de saptamani si iti doresti sa fii o mamica informata corect despre venirea pe lume a bebelusului tau mult iubit si sa stii cum sa ii oferi cel mai bun start in viata?

Ai suficient timp pentru a te putea documenta corect si in liniste cu privire la toate aspectele legate de viitoarea ta postura – aceea de MAMICA!

Curs Urmeaza sa nasc in curand Lapte de Mama

URMEAZA SA NASC IN CURAND

Mai este foarte putin pana vei face cunostinta cu bebelusul tau si iti doresti sa stii cum vei face fata provocarilor de la nastere si cum sa eviti problemele in alaptare inca din spital!

Urmeaza sa fii mamica in curand si nu vrei ca acest eveniment sa te prinda neinformata si nepregatita pentru marea intalnire: iti vei tine in sfarsit bebelusul in brate!

Curs Am nascut. Acum sunt mamica Lapte de Mama

AM NASCUT ACUM SUNT MAMICA

Acum ca deja ai nascut, vrei sa stii mai multe informatii corecte despre alaptare si despre cursul bebelusului.

Ai nascut si nimeni din jurul tau nu iti intelege dorinta de a-ti alapta bebelusul chiar daca intampini probleme. Deja ai facut rani, deci alaptarea te doare. Bebelusul nu vrea sa suga prea mult la san si crezi ca nu se satura asa ca esti nevoita sa suplimentezi cu lapte praf.

Curs Suntem deja parinti Lapte de Mama

SUNTEM DEJA PARINTI

Bebelusul tau creste si deja apar noi provocari in viata ta de parinte si vrei sa eviti si pe viitor neplacerile fiecarei etape si sa fii un parinte constient si responsabil alaturi de un copil cooperant.