Cursuri Lapte de Mama

Mai este foarte putin pana vei face cunostinta cu bebelusul tau si iti doresti sa stii cum vei face fata provocarilor de la nastere si cum sa eviti problemele in alaptare inca din spital!

Urmeaza sa fii mamica in curand si nu vrei ca acest eveniment sa te prinda neinformata si nepregatita pentru marea intalnire: iti vei tine in sfarsit bebelusul in brate!

Te invit sa iti alegi ce curs crezi tu ca ti se potriveste in functie de nevoile si asteptarile tale.

lapte-de-mama-curs-vreau-sa-nasc-natural

Curs online – Vreau sa nasc natural

Pentru mamicile care vor sa nasca vaginal si natural si au nevoie de informatii corecte despre cum sa preia controlul asupra durerilor din travaliu si sa aiba incredere in ele si sa nu le fie frica de momentul nasterii.

Afla care sunt cei mai importanti 12 factori care iti influenteaza desfasurarea travaliului si cum poti sa eviti acele etape care te pot duce la operatia de cezariana nedorita.

lapte-de-mama-curs-vreau-sa-nasc-prin-cezariana

Curs online – Vreau sa nasc prin cezariana

Pentru mamicile carora le este frica sa nasca natural sau trebuie sa nasca prin cezariana si au nevoie de informatii corecte despre cum sa se pregateasca pentru procedurile medicale prin care o sa treca si cum se face recuperarea.

Afla care sunt cei mai importanti 7 factori care iti influenteaza recuperarea dupa operatia de cezariana si cum poti sa revii rapid pentru a-ti ingriji bebelusul.

lapte-de-mama-curs-totul-despre-lapte

Curs online –¬†Totul despe alaptare

Pentru mamicile care vor sa alapteze exclusiv si au nevoie de informatii corecte de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care iti influenteaza startul in alaptare si cum sa alaptezi exclusiv timp indelungat fara dificultate.

lapte-de-mama-curs-vreau-sa-imi-ingrijesc-corect-bebelusul

Curs online – Vreau sa imi ingrijesc corect bebelusul

Pentru mamicile care vor sa stie sa isi inrgijeasca corect bebelusul si au nevoie de informatii actualizate de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care iti asigura o baza de siguranta pentru a-I oferi cele mai bune metode de ingrijire pentru bebelusulul tau.

lapte-de-mama-curs-diversificare

Curs online –¬†Diversificare

Pentru mamicile care vor sa ii ofere copilui o nutritie adecvata si au nevoie de informatii corecte de la specialisti.

Afla care sunt cei mai importanti 10 factori care ii influenteaza sanatatea copilului tau si cum sa il feresti de obezitatea infantila care afecteaza cat mai multi copii!

lapte-de-mama-curs-prim-ajutor

Curs online – Prim ajutor

Pentru parintii care vor sa stie sa acorde prim ajutor copiilor lor indiferent de tipul urgentei, pana la sosirea ajutorului calificat.

Afla care sunt cele mai periculoase 10 situatii care ii pot pune in pericol viata copilului tau si cum sa te pregatesti practic pentru aproape orice situatie neplacuta care poate aparea.

lapte-de-mama-consiliere-in-alaptare

Consiliere online in alaptare

Este important atunci cand intampini o problema in alaptare sa apelezi cat mai repede la un consultant in alaptare acreditat IBCLC pentru a nu lasa problema sa se agraveze.

Este bine sa faci sedinta de consiliere oricand intampini dificultati in alaptare sau vrei sa renunti la suplimentul de lapte praf.

lapte-de-mama-curs-consultatie-online

Consultatie online in alaptare

Inca sunt orase in care nu exista un consultant acreditat, desi mamele au reala nevoie de ajutorul acestuia.

Indiferent de orasul sau tara in care te afli, acum ai ocazia UNICA sa beneficiezi de o consultatie complexa in alaptare direct din intimitatea casei tale.