CONSULTATII ONLINE IN ALAPTARE

CONSULTATIE ON-LINE IN ALAPTARE,
CU DR. CRISTINA KORICHE, IBCLC

Intampini o problema in alaptare? Apeleaza cat mai repede la un consultant in lactatie acreditat IBCLC pentru a nu lasa problema sa se agraveze.

Este bine sa faci sedinta de consiliere oricand intampini dificultati in alaptare sau vrei sa renunti la suplimentul de lapte praf.

Alaptarea este procesul natural de a-ti hrani bebelusul. Din pacate, nu intotdeauna este usor sau asa cum te asteptai.

Majoritatea mamelor reusesc sa-si depaseasca problemele in alaptare cu sprijinul unui consultant in lactatie acreditat IBCLC.

Inca sunt orase in care nu exista un consultant acreditat, desi mamele au reala nevoie de ajutorul acestuia. Indiferent de orasul sau tara in care te afli, acum ai ocazia UNICA sa beneficiezi de o consultatie complexa in alaptare direct din intimitatea casei tale.

Motive pentru care sa apelezi la ajutor specializat in lactatie

Consultatia on-line este pentru TINE daca nu ai un consultant acreditat in orasul tau, sau pur si simplu nu esti multumita si nu ai rezultate cu recomandarile facute de acesta.

  • IMEDIAT DUPA NASTERE

Problemele frecvente sunt furia laptelui, mastita, ranile mamelonului(cu sau fara sangerare).

  • CREZI CA N-AI LAPTE SUFICIENT

Aproximativ 2% dintre mame nu pot alapta exclusiv din cauze medicale, in mod special dezechilibre hormonale. Important este sa identificam cauzele corect pentru a-ti salva productia de lapte.

  • INDICATORI NEFAVORABILI

Motivele tale de ingrijorare: bebelusul nu ia corespunzator in greutate, regurgiteaza, vomita in jet si pe gura si pe nas, are scaun
verde si/sau cu mucus, plange la san, nu uda scutece suficiente, este constipat.

  • CAND AJUNGI ACASA

Aproape toate mamele cred ca se confrunta cu lactatie insuficienta din cauza careia bebelusul nu se satura, refuza sanul si prefera biberonul, ori bebelusul este somnolent, icteric si refuza sa suga.

  • TEAMA CA BEBELUSUL „NU SE SATURA”

Iti este frica sa nu iti infometezi bebelusul si de aceea ii dai supliment cu lapte praf? O sa te invat cum sa renunti la acesta fara a-ti afecta si infometa bebelusul.

  • POMPA DE MULS: SPRIJIN SAU CALVAR

Uneori singura solutie pentru a-ti hrani bebelusul cu lapte matern este pompa de muls. Hai sa identificam impreuna de ce ai avea nevoie sa o folosesti – bebe refuza sanul sau te intorci la serviciu – si cum poti sa previi utilizarile pompei in exces.

Inainte sa renunti la alaptare, asigura-te ca ai incercat cu adevarat orice este posibil pentru a-ti hrani bebelusul cu lapte matern!

1. Interviu initial in maxim 48 de ore

Consultatia on-line presupune, in primul rand o evaluare complexa via telefon/videochat, timp de aproximativ 90 de minute. Acest mini interviu este realizat de catre mine impreuna cu tine si este necesar pentru a identifica in mod adecvat adevarata cauza a problemelor tale. Doar astfel potsa iti ofer solutii concrete, specifice situatiei tale.

2. Analizarea cazului tau

Este necesara o filmare, in care o sa observ comportamentul copilului tau la san, o sa evaluez vizual aspectul bebelusului tau pentru a putea aprecia daca atasarea la san este corecta cat si forma si aspectul saniilor tai.

3. Plan personalizat de recomandari

Dupa intreaga analiza a cazului tau, iti ofer recomandarile personalizate necesare solutionarii problemei tale . Dupa consultatie vei beneficia de sedinte gratuite de follow-up pentru a ma asigura de progres – atat al tau, cat si al bebelusului – in alaptare.
In urma consultatiei o sa primesti numarul meu de telefon personal si timp de 3 luni ma poti intreba despre orice problema intampli si gasim impreuna solutii.

DESPRE CRISTINA KORICHE

Dr. Cristina Koriche, IBCLC

Sunt Cristina Koriche, medic pediatru si consultant in alaptare acreditat IBCLC, dar si mama unui baietel de 4 ani si jumatate.
Vreau sa te ajut sa ai acces la informatii corecte despre procesul alaptarii si sa-ti ofer sprijin concret si suport emotional pentru a-ti putea alapta bebelusul exclusiv in primele 6 luni de viata.

CONSULTATIA IN ALAPTARE ON-LINE

De ce sa renunti la alaptare cand poti sa apelezi la ajutor specializat, chiar daca fizic iti este greu sa ajungi la un consultant in lactatie?!