Termeni si Conditii de utilizare

Folosirea website-ului laptedemama.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. PFA Koriche Maria Cristina isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila.

Toate informatiile continute in acest website sunt publicate cu scop informativ si reprezinta informatii generale.

Inaintea achizitionarii oricarui curs oferit de PFA Koriche Maria Cristina, este recomandat sa cititi cu atentie descrierea.

Acest website este intretinut si administrat de PFA Koriche Maria Cristina. Proprietarul website-ului este PFA Koriche Maria Cristina.

PFA Koriche Maria Cristina are sediul in Municipiul Craiova, Str.Alexandru Ioan Cuza, Bloc A, Scr.1, Eatj 1, Ap.8, Judet Dolj, 29232548, F16/1775/2011

Intregul continut al website-ului laptedemama.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea laptedemama.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul laptedemama.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

PFA Koriche Maria Cristina nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor prin intermediul acestui website. Website-ul laptedemama.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si nu exista garantii in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui website, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe website, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui website si achizitionarea serviciilor se face pe propria raspundere. PFA Koriche Maria Cristina nu garanteaza ca acest website, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele laptedemama.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

PFA Koriche Maria Cristina garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii PFA Koriche Maria Cristina, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza website-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. PFA Koriche Maria Cristina are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. PFA Koriche Maria Cristina nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera PFA Koriche Maria Cristina si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii PFA Koriche Maria Cristina si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe website, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest website foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. PFA Koriche Maria Cristina nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit website-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste website-ul. Orice reclamatie cu privire la eventualele nemultumiri legate de serviciile oferite va fi adusa la cunostinta PFA Koriche Maria Cristina, in maximum 24 de ore de la data beneficierii de produs/serviciu. PFA Koriche Maria Cristina condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste lucruri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii PFA Koriche Maria Cristina fata de orice client in cazul nemultumirii legate de servicii este valoarea sumelor incasate de PFA Koriche Maria Cristina de la acest client. Dupa expirarea celor 24 ore, societatii PFA Koriche Maria Cristina nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

PFA Koriche Maria Cristina nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul serviciului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau sunt afisate gresit, iar serviciul nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula respectivului serviciu si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul serviciului deja afisat. PFA Koriche Maria Cristina nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea serviciului.

CONDITII PENTRU FOLOSIREA GARANTIEI

PFA Koriche Maria Cristina se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru serviciile reclamate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Dreptul la garantie cu privire la serviciile oferite in cadrul cursurilor sustinute de PFA Koriche Maria Cristina se aplica in momentul in care bebelusul este deja nascut si clienta a pus in practica si face dovada aplicarii tuturor sfaturilor si recomandarilor primite in timpul cursurilor si acestea dovedindu-se ineficiente.

Dreptul la garantie cu privire la serviciile oferite in cadrul consilierii in alaptare sustinute de PFA Koriche Maria Cristina se aplica in momentul in care clienta face dovada aplicarii practice a tuturor sfaturilor si recomandarilor primite in timpul consilierii in alaptare pe parcursul a cel putin 2 luni calendaristice si acestea dovedindu-se ineficiente.

Orice conflict aparut intre PFA Koriche Maria Cristina si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu inscrierea, rezervarea si beneficierii de servicii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. personale sunt stocate de catre PFA Koriche Maria Cristina si nu sunt dezvaluite tertilor.

PFA Koriche Maria Cristina garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.